eTwinning Avrupa Kalite Etiket Ödüllerimizi ve Ulusal Kalite Etiket Ödülümüzü aldık.

17.01.2022 712

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan eTwinning projesi Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla Ulusal Destek Servisi (UDS) ekibi tarafından yürütülmektedir.

eTwinning kapsamında gerçekleştirilen projeler, ulusal çapta Ulusal Kalite Etiketi, Avrupalı ortağı etiket alan projeler ise Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmektedir. 2021 yılı içerisinde, eTwinning faaliyeti kapsamında Kalite Etiketi başvurusu yapan okulumuz İngilizce Öğretmenimiz Ayşegül CAN, The Story behind e-cards, Our Game Lab ve Geleceğimi Birlikte Planlayalım mı?" projeleriyle Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi almıştır. İtalya,Kuzey Makedonya,Polonya,Romanya,Ürdün ve Türkiye'den birçok öğrenci ve öğretmen ile iş birliği içerisinde web 2.0 araçları kullanılarak İngilizce dilinde gerçekleştirilen 2 uluslararası projenin yanında 1 adet Ulusal Proje yapılmıştır. 2022 yılında gerekli kriterler yerine getirildiği takdirde eTwinning Okulu Etiketi alabilmek için çalışmalarımız devam etmektedir.

14.01.2022 tarihinde İngilizce Öğretmenimiz Ayşegül CAN, okulumuz adına gönderilen Avrupa Kalite Etiket Ödül belgesini Okul Müdürümüz Sayın Alper Küpeli'ye takdim ederken okul müdürümüz de proje çalışmalarında katılım sağlayan öğrencilere belgelerini vererek teşekkürlerini sundu. Proje boyunca desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Erhan Bulut'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mevlüt Özalp'e, e-Twinning İl Koordinatörlüğümüze, Okul Müdürümüz Alper Küpeli'ye ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

17-01-202217-01-202217-01-202217-01-2022

Etiket Ödül Belgelerimiz